Slimmer Ondernemen

U wilt uw bedrijfsprocessen automatiseren. Als accountant begrijpen wij bedrijfsprocessen. Daarom helpen wij u de processen te verbeteren.

Slimmer Ondernemen

U wilt overzicht houden. Grip op uw zaak, zodat u weet waar u aan toe bent. Eigenlijk wilt u het gewoon slimmer geregeld hebben.

Slimmer Ondernemen

U zoekt een accountant met kennis van zaken. Wij zijn de accountant die automatiseren. Wij richten processen slimmer voor u in en zorgen voor onderhoud en beheer.

AFAS Experts

Uw onderneming maakt gebruikt van AFAS ERP of Small business, maar u maakt nog onvoldoende gebruik van alle functionaliteiten die de software te bieden heeft. Het inrichten van de processen kost veel tijd en er moet ook rekening worden gehouden met alle wettelijke vereisten.

Wij kunnen dit voor u oplossen! Als AFAS expert met roots in de accountancy zijn we gespecialiseerd in de accountancy onderdelen, maar we kunnen meer! Ook voor CRM en In&OutSite zijn wij uw partner. 
Dankzij een unieke samenwerking met reclame- en ontwerpbureau gericht op webdesign I-matic, kunnen wij iedere portal geheel naar wens inrichten. 

AFAS DIENSTEN

Wij zijn als AFAS experts gespecialiseerd in CRM, Evenementen, HRM, Financieel, Ordermanagement en Fiscaal. Wij kunnen ook de inrichting en het beheer van uw InSite en OutSite voor u verzorgen. Hiervoor zijn we een unieke samenwerking aangegaan met reclame- en ontwerpbureau I-matic, gericht op webdesign. Zo kunnen we iedere portal geheel naar wens professioneel inrichten, met daarbij oog te houden voor de vormgeving en uw marketingstrategie. 

KOPPELINGEN & INTEGRATIES

AFAS is een zeer uitgebreid pakket, maar toch kan het zijn dat u iets mist. Ook dan kunnen wij u helpen. 
Dankzij het slimme Nodum framework zijn we in staat op snelle en stabiele add-ons te ontwikkelen voor uw AFAS, of uw In- & OutSite maar ook voor uw eigen website. Zo kunnen we nog meer automatiseren, gaan we net een stapje verder! 

ACCOUNTANCY DIENSTVERLENING

Wanneer u daar behoefte aan heeft kunnen we uiteraard ook helpen met de boekhouding, salarisadministratie en fiscale aangiften. Wij zijn goed op de hoogte van de processen binnen uw organisatie, zodat wij u goed kunnen ondersteunen. We kunnen dit ook volledig voor u verzorgen. 
Kijk voor meer informatie ook bij accountancyboekhouding en salaris&personeel.

FINANCIEEL INZICHT

Of u nu gebruik maakt van  AFAS ERP of Small business, wij kunnen al uw belangrijke data via dashboards realtime inzichtelijk maken. Zo weet u altijd wat er binnen uw organisatie speelt en welke zaken uw aandacht verdienen. 

Wij maken deel uit van het AFAS Partnernetwerk. Meer informatie hierover, met onze klant-beoordelingen, is hier te vinden.

Maverick Translations
Wegenlijnbedrijf Markeer B.V.
Home
Elevator Holland

   

Wat zijn de mogelijkheden?
 

Een volledig geïntegreerde oplossing voor al uw belangrijke processen

De belangrijke werkprocessen geregeld via workflows

Volledig financieel inzicht via online dashboards

CRM, HRM en taken altijd bij de hand voor u en uw personeel via de pocket app

Intelligente scan & herken koppeling en volledig digitale administratie

Een intranet (InSite) en/of een klantportaal (OutSite)

Cursus en evenementenbeheer

Onderhoud & beheer. Per dagdeel of op afroep (v.a. € 105 p/uur)

Koppelingen & integraties

Ondersteuning bij de boekhouding, salarisadministratie of fiscale aangiften.

Bas analyseert problemen (en kansen) op adequate wijze en komt daarbij snel tot de kern van de zaak. Het klantbelang staat daarbij altijd centraal en dat maakt Bas voor mij persoonlijk ook tot een prettige sparringpartner. Bas is voor mij een terechte en goede AFAS specialist! Martijn de Koning - oprichter TriFact365

Sinds korte tijd zijn wij overgestapt op AFAS. De overstap is voor ons een grote vooruitgang omdat onze financiele administratie nu grotendeels geautomatiseerd is, wat erg veel tijd scheelt. Het is in het begin natuurlijk wel even wennen aan het nieuwe systeem maar gelukkig worden we daarin perfect bijgestaan door Bas. Hij weet alles over AFAS, reageert super snel en volledig en is altijd bereikbaar als we hulp nodig hebben. Dit geeft ons een veilig gevoel.
Edo Santek - Dienstdokters.nl (Amsterdam)

Meer weten? Vraag onze adviseurs

Bas Peelen

Partner, CTO en AFAS Expert

Mail Bas Bel Bas

EVENEMENTEN ORGANISATIE WIL PROCESSEN OPTIMALISEREN. MAAR HOE?