Slimmer Ondernemen

U wilt uw bedrijfsprocessen automatiseren. Als accountant begrijpen wij bedrijfsprocessen. Daarom helpen wij die te verbeteren.

Slimmer Ondernemen

U wilt overzicht houden. Grip op uw zaak, zodat u weet waar u aan toe bent. Eigenlijk wilt u het gewoon slimmer geregeld hebben.

Slimmer Ondernemen

U zoekt een accountant met kennis van zaken. Wij zijn de accountant die automatiseren. Wij richten processen slimmer voor u in en zorgen voor onderhoud en beheer.

Slimmer ondernemen

Als ondernemer moet u met veel processen rekening houden, en moeten er een hoop zaken geregeld worden. 

U moet overal aan denken: sales, debiteuren, de boekhouding, inkopen, HRM/payroll.
En belangrijker nog: u wilt weten hoe de organisatie ervoor staat en waar deze naartoe gaat.

Als accountantskantoor zijn we niet alleen dé partner voor uw administratie, belastingadvies  en personeelszaken, we zijn ook gespecialiseerd in de inrichting, optimalisatie en automatisering van uw bedrijfsprocessen met de software van AFAS. Zo weet u zeker dat al uw processen op de juiste wijze door blijven draaien.

AUTOMATISEREN

Automatiseren is maatwerk, daarom komen we bij u langs om de bedrijfsprocessen en uw wensen in kaart te brengen. We implementeren deze vervolgens in uw eigen AFAS ERP of Small business software, en kunnen u indien gewenst volledig ontzorgen door het beheer en onderhoud van u over te nemen. Zo houdt u tijd over om te ondernemen. Kijk voor meer informatie ook op onze AFAS pagina.

ACCOUNTANCY DIENSTVERLENING

Indien u dit wenst kunnen we uiteraard ook helpen met de boekhouding, salarisadministratie en fiscale aangiften. Wij zijn goed op de hoogte van de processen binnen uw organisatie, zodat wij u goed kunnen ondersteunen. We kunnen dit desgewenst ook volledig voor u verzorgen. 
Kijk voor meer informatie ook bij accountancyboekhouding en salaris&personeel.

FINANCIEEL INZICHT

Uw zaken zijn digitaal geregeld en al uw data is via ons Management dashboard of AFAS-Profit BI altijd en overal inzichtelijk, dus 24/7. Naast de maandcijfers de vergelijking met vorig jaar en de begroting. Ook kunt u zichzelf vergelijken met de benchmark. En de 'forecast' voor het komende boekjaar is nu altijd inzichtelijk. Zo weet u altijd hoe uw onderneming ervoor staat. Wij houden de vinger aan de pols en zitten een aantal keer per jaar met u aan tafel om uw cijfers en ideeën te bespreken. Kijk voor meer informatie ook op financieel inzicht.

Wat zijn de mogelijkheden


Al uw belangrijke processen geautomatiseerd in één geïntegreerde oplossing 

24/7 volledig financieel inzicht via ons management dashboard of Profit BI (Qliksense)

Onderhoud en beheer van uw AFAS software

Een veelzijdig klantportaal die ook als website kan dienen voor o.a. CRM, Evenementen, Projecten, Fiscaal. 

Ondersteuning bij uw boekhouding, salarisadministratie en fiscale aangiften

Sinds korte tijd zijn wij overgestapt op AFAS. De overstap is voor ons een grote vooruitgang omdat onze financiele administratie nu grotendeels geautomatiseerd is, wat erg veel tijd scheelt. Het is in het begin natuurlijk wel even wennen aan het nieuwe systeem maar gelukkig worden we daarin perfect bijgestaan door Bas. Hij weet alles over AFAS, reageert super snel en volledig en is altijd bereikbaar als we hulp nodig hebben. Dit geeft ons een veilig gevoel.
Edo Santek - Dienstdokters.nl (Amsterdam)

"Het blijft toch apart dat accountants of administratiekantoren geen logistiek kunnen inrichten. Toen ik Van den Berghe & Verdegaal hiernaar vroeg bleek dat zij het wél kunnen. En toen was ik om. Door hun kennis van logistiek kan ik verder automatiseren. En daar was ik aan toe." - R. (handel import/export).

Meer weten? Vraag onze adviseurs

Bas Peelen

Partner, CTO en AFAS Expert

Mail Bas Bel Bas

AFAS Expert

Sinds 2016 zijn wij AFAS Expert. Een AFAS Expert is een partner van AFAS die met gedegen kennis van de AFAS-organisatie en het product AFAS Profit aanvullende diensten kan leveren. Zo kunnen wij helpen bij de implementatie, maar ook de bedrijfsvoering rondom AFAS Profit verbeteren.