Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Administratie

 

Ondernemen is ook administreren. Administreren is ook leren: wat zeggen de cijfers over uw onderneming? U wilt toch continu uw rendement verbeteren? 
Administratie en onderneming...ze horen onlosmakelijk bij elkaar, maar een feit is dat administreren tijd kost. U kunt de administratie aan Van den Berghe & Partners uitbesteden. Maar u kunt ook kiezen om uw administratie helemaal zélf te voeren, of deels zelf. Wij helpen u bij het opzetten en begeleiden van uw administratie en zorgen voor de aangifte Omzetbelasting. 

Wilt u nog meer automatiseren?

Wij automatiseren uw gehele financiële proces, de "boekhoudstraat" noemen wij dat. Van begin tot eind. Het liefst in de boekhoudsoftware van AFAS, Snelstart of Exact Online. En dat begint met het digitaliseren van alle facturen, het digitaal controleren van de factuur (procureren), scan-en-herken, het koppelen van uw bank met de financiële administratie en periodiek automatisch betalen van uw crediteuren. Heeft u uw verkoopproces ook al optimaal geregeld? Wij helpen u hiermee: een mooie factuurlayout, digitale facturen in PDF of UBL. Of bent u al klaar voor de e-verbinding? Vervolgens zorgt u voor een lean-en-mean "aanmaan-en-herinner"-proces; u wilt immers ook netjes betaald worden door uw klanten. Aanmanen doet u in een handomdraai, volledig digitaal. Wilt u vanaf de tweede aanmaning automatisch kosten en rente berekenen? Dat kan allemaal. 

dashboards

Als sluitstuk op de boekhoudstraat wilt u natuurlijk inzicht krijgen in uw cijfers. Met de dashboard software van AFAS (Profit-BI) en Visionplanner Cloud, krijgt u direct inzicht. In mooie overzichten, vergeleken met voorgaande periodes of de begroting. Wilt u realtime vergelijken met andere filialen of de branche? Ook dat is mogelijk. Wij koppelen uw administratie aan een benchmark-groep. 

tijdelijk hulp nodig?

Heeft u tijdelijk hulp nodig door piek-drukte of ziekteverzuim? Wij nemen graag een deel van uw werkzaamheden uit handen. Flexibel inzetbaar en professioneel. 

Uw administratie is in vertrouwde handen. Van den Berghe & Partners beschikt over belastingadviseurs met kennis en jarenlange gedegen ervaring. En we blijven zoeken naar verbeteringen die voor u relevant zijn. De software-ontwikkelaars van AFAS, Snelstart en Exact zitten niet stil. Wij gaan met de nieuwste ontwikkelingen mee. Al sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

DE VOORDELEN
 

Uitsluitend state-of-art software van AFAS, Exact of Snelstart

Online boekhouden

Iedere maand rapportage, of zelfs continu

Volledig digitale administratie, geen papier meer

Ongevraagd advies van onze professionals

We doen de boekhouding samen met u, of u laat het 100% door ons doen

Vaste prijs per maand

Service waar u blij van wordt

Download onze app met periodiek een gratis advies en een kennisbank met Q&A

Meer weten? Vraag onze adviseurs

Dimitri van den Berghe

Partner, accountant en belastingadviseur

Mail Dimitri Bel Dimitri

"Snel, betrouwbaar, up to date met de digitalisering. Doordat de contact personen vrijwel niet wijzigen wordt veel tijd bespaard" - Har van Rhijn.

"Ze gaan met hun tijd mee, sterker nog lopen vaak voorop, maar vergeten niet dat het uiteindelijk draait om de klant" -
Sport 2000 De Lange - Arthur de Lange

"Volledig digitaal gegaan. Nog nooit zo goed op de hoogte geweest van ALLE cijfers. Lekker duidelijk en open over alles". - Frank "Harbourlights" Schipper